Bugün, 17 Mayıs 2024 Cuma

CHP'li başkanlar, Erdek'te toplandı

CHP

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı'nın ev sahipliğinde, Erdek'te düzenlenen toplantıda, Güney Marmara Bölgesi'nin sorunları masaya yatırıldı.

Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Sarı’nın ev sahipliğinde, Erdek’te düzenlenen toplantıda, Güney Marmara Bölgesi’nin sorunları masaya yatırıldı. Toplantıya, Sarı’nın yanı sıra CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, CHP Erdek İlçe Başkanı Metin Uysal, CHP Bandırma İlçe Başkanı Atilla Atakay, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Manyas Belediye Başkanı Tancan Barçin ve CHP Manyas İlçe Başkanı İsfendiyar Ülkar katıldı. Toplantıyla ilgili bilgi veren Milletvekili Namık Havutça, şunları söyledi:
“CHP olarak doğayı, çevreyi ve sularımızı koruyan, çevreye duyarlı bir kalkınmadan yanayız. Sanayileşmenin de, çevreye saygılı ve duyarlı gerçekleştirilmesi gerektiğine inanıyoruz. Güney Marmara Bölgesi, Şirinçavuş’a dek sanayileşme konusunda çok hassas olunması gereken bir alan. Bu arada Kapıdağ’ımıza da sahip çıkmalıyız. Kapıdağ, doğa sporları ve kamp için son derece önemli bir hazine. Bandırma ve Erdek körfezlerine mutlaka gereken önemi vermeliyiz. Manyas Ovası da bizim için önemli. Manyas peynirini, tüm ülkede çok daha iyi tanıtmalıyız. Kuşcenneti başta olmak üzere sulak alanlarımızın zarar görmemesi için elimizden geleni yapmalıyız. İşte toplantıda, bu konuları ve çözüm önerilerini görüştük.”
KURULTAYDAN GÜÇLENEREK ÇIKACAĞIZ
5-6 Eylül 2014’te, Ankara’da gerçekleşecek CHP kurultayı ile ilgili değerlendirmelerde de bulunan Havutça, şöyle konuştu:
“CHP, devrimin ve direnişin partisidir. Bu kurultayda, yenilenen kadrolarımızla 2015 yılındaki genel seçim için programlarımızı hazırlayacağız. Böylece, 2015 seçiminde başarılı olmak için önemli bir adım atacağız. Kurultaydan güçlenerek çıkarak, iktidar yürüyüşünü başlatacağımıza inanıyorum.”
Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli
  • Pazar 23.2 ° / 11 ° false